همشهری آنلاین: در قسمت اول این مطلب سه سالاد پاییزه را برایتان آوردیم. در این قسمت طرز تهیه‌ سه سالاد دیگر را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

  • سالاد ترش و شیرین کلم، هویج و سیب
  • مواد لازم برای 4 نفر

کلم سفید نصف عدد

هویج 3 عدد

سیب کوچک 4 عدد

گردوی خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

خردل يك قاشق غذاخوری

روغن زیتون يك قاشق غذاخوری

آب يك قاشق غذاخوری

ماست يك پیاله

نمک و فلفل به مقدار لازم

  • روش تهیه
  • مدت زمان آماده سازی: 25 دقیقه

هویج‌ها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیب‌ها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

سالاد ترش و شیرین کلم هویج و سیب

  • سالاد ورمیشل و ماهی آزاد
  • مواد لازم برای 2 نفر

ورمیشل يك بسته

فیله ماهی آزاد 4 عدد

خامه‌ی تازه‌ی کم چرب 2 قاشق غذاخوری

سیر يك عدد

موسیر يك عدد

سرکه يك قاشق

روغن يك قاشق

کاهو چند برگ

نمک و فلفل به مقدار لازم

  • روش تهیه
  • مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 3 دقیقه

ورمیشل‌ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله‌های نازک برش داده‌اید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آن‌ها را به ماهی اضافه کنید.

ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشل‌ها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آن‌ها کشیده شود. کمی سرکه به آن‌ها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشل‌ها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید.

سالاد ورمیشل و ماهی آزاد

  • سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
  • مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج تر و تازه يك دسته‌ی کوچک

پیاز سفید يك عدد

پرتقال 2 عدد

سرکه بالزامیک يك قاشق غذاخوری

دانه‌ی کنجد يك قاشق غذاخوری

آب لیموترش يك عدد

  • روش تهیه
  • مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 3 دقیقه

پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال‌ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته‌ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه‌ی نچسب پرتقال‌ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج‌های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن‌ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه‌ی کنجد بریزید و سرو کنید.

 

سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال

بخش اول همين مطلب: آشنايي با روش تهيه سالادهاي لاغري پاييزه

منبع: تبيان

کد خبر 314518

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha